Adrenalin

Är sugen på lite adrenalin. Har försökt få en tid för en tatuering jag har tänkt göra så snart som möjligt men inte fått något svar än. Sen har jag bestämt mig för att hoppa fallskärm i sommar. Exakt när det ska ske vet jag inte än, jag vet bara att det blir innan min födelsedag. I sommar hoppas jag dessutom på en massa hopp från klippor [ner i vatten alltså]. Eftersom ♥ verkar vara helt galen när det gäller sådant känns det inte som en omöjlighet.

Sist jag fick en andrenalinkick var i Umeå under påsk då brorsan tog med mig på en åktur med nytron. Fy fan vad kul det var.


Kommentarer
Postat av: Hanna

Jag är en sucker för adrenalin. Förra året var det mycket klipp- och fallskärmshopp. Nu får jag nöja mig med adrenalin i vardagen.

2010-04-16 @ 11:16:20
URL: http://hannasplats.blogg.se/
Postat av: Rut-Knut-Tjut

Saker man bör göra innan 30 kanske? Oj, då får jag jobbigt....

2010-04-16 @ 12:26:58
URL: http://rut-knut-tjut.blogspot.com/
Postat av: Lina

Hanna: adrenalin som adrenalin:) och du måste ju få endel på akrobatiken.

Jessica: ;) fallskärm är absolut en innan 30 grej. De andra sakerna är kontot redan fullt av;) sen kan man ju göra saker efter 30 också...har jag hört alltså

2010-04-16 @ 13:17:41
Postat av: Lennart

Jag har aldrig åkt skoter men har ofta velat göra det. Farfar hade en men ville aldrig ta med mig på den. En gång på väg hem från Tyskland strax norr om Rendsburg fick jag plötsligt ett dussin polisbilar efter mig på Autobahn. Det blinkade för fullt med lamporna på taket och strålkastare, sirenerna tutade och ovanför flög fyra helikoptrar. Jag låg i runt 200 km/h och det tog ett bra tag innan alla polisbilar hade kört om mig. När sista polisbilen hade kört om ökade jag farten för att försöka köra om de. Men jag hade för tung last så den slöa V70:an orkade inte! Det kändes lite upphetsande tyckte jag, hjärtat dunkade lite extra.

2010-04-17 @ 18:36:49
URL: http://autobahnfahrer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0