Morgonmys och osammanhängande morgontankar

Jag är morgonmänniska. ♥ är nattuggla. Det passar mig utmärkt. Egentid på morgonen är nämligen det bästa jag vet.

Sitter framför datorn med ett glas echinaforce i handen. Jag visste att löpning aldrig kunde vara bra för kroppen. Vaknade nämligen upp med täppt näsa. Tittar ut på morgondiset genom fönstret. Där sitter visst ett par kajor och häckar på hustaket. Nej vänta, det var visst inga kajor utan bara några takventiler som stack upp. Lika bra det. Kajor är otäcka fåglar. Flygande råttor som förpestar stan. Har ställt en tallrik med frysta hallan på tining. Favoritfrukost med naturell yoghurt om en stund. Läser på tvn att Tiger Woods har gjort comeback. Jag kunde inte bry mig mindre. Att människor protesterar mot ett moskébygge i Göteborg bryr jag mig dock om. Islamofobin har blivit alltför utbredd. Det börjar nästan likna pogromerna mot judar under andra världskriget. Att människor har så svårt att förstå sin samtid. Historien kan vi lätt ångra och ha åsikter om. Jävla snuva. Kanske man ska ta en löprunda till idag? Jag är ju ändå ledig. Guuuuuud så skönt det är med en ledig dag. Tag 3 betala för 2 på alla skor på Stadium. Vet att ♥ behöver två par skor. Perfekt. Då blir det tredje paret gratis till mig. hehe..Undra om jag borde gå och skölja ansiktet i kallt vatten!? Har fortfarande sömn kvar i ögonen. Kanske är därför det ser så disigt ut ute. Folk verkar döda varandra till höger och vänster nuförtiden. Mord är vardagsmat. Annat var det på 80-talet. Kommer ihåg Åmselemorden. Usch. Får fortfarande rysningar av den där Valjakala. Svettas otroligt mycket på nätterna när jag ska ha mens. Homonerna går bananas. Får mig att verkligen se fram emot klimakteriet. Eller inte. Nej nu kurrar magen så högt att jag får tinnitus. Bäst att äta frukost...


Kommentarer
Postat av: Jazzhoppan

För mig är det tvärtom men jag gillar ändå egen tid och uppskattar numera mina morgonrutiner.

2010-04-09 @ 07:44:43
URL: http://jazzhoppan.blogg.se/
Postat av: ellinore sånge. (highfive.blogg.se)

aah, sant! :) men vill vara lite själv då :)

2010-04-09 @ 08:09:07
URL: http://highfive.blogg.se/
Postat av: Alicia

Godmorgon! ^^)



Vad ska du hitta på iidag?

2010-04-09 @ 08:26:00
URL: http://aliciarudberg.blogg.se/
Postat av: Lennart

Läste för ett tag sen att det vimlade av störande kajor i Uppsala, kanske det har blivit deras favoritstad?

2010-04-09 @ 11:29:56
URL: http://autobahnfahrer.blogg.se/
Postat av: Hanna

Låter som en helt normal inombordskonversation för mig vilken stund på dygnet som helst. Guud vad skönt med en ledig dag.

2010-04-09 @ 13:19:50
URL: http://hannasplats.blogg.se/
Postat av: elle

Inte bara mina tankar som seglar runt i skallen osammanhängande. Härligt med tysta mornar och låta tankarna storma omrking!

2010-04-09 @ 21:09:11
URL: http://princesselle.blogg.se/
Postat av: Alanelida

Very interesting & professional site. You done great work.

2011-02-11 @ 12:00:43
URL: http://alanelida.blogstie.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0