Ibland blir livet lite festligare när man ...

img_6807 (MMS)

Ibland blir livet lite festligare när man inte har diskat på ett tag.


Till Mamma!

Du undrade vad jag önskade i julklapp! Jag önskar den här ringen i storlek 18 mm. Ska finnas på Schmäck (shoppen) i Ume, eller på den här hemsidan (klicka här).


Bild: JohannaN


Dag 2 - Min första kärlek.

Ja, vem var först egentligen? Var det Erik? Eller Johan? Eller Johan nr 2? Eller Stefan?

Äsch, vi tar Stefan. Han var om inte min första kärlek, så den första som frågade chans på mig. Jag minns det som i går. Känslan när jag vaknade upp dagen efter mellanstadiediscot. Jag visste att jag hade förändrats på något sätt. Att något livasavgörande hade hänt. Efter några sekunder kom jag på det. Jag var tillsammans med min första kille. Sen att vårat "förhållande" ledde till att vi aldrig vågade pratat med varandra tills vi gjorde slut är en annan femma. Känslan den morgonen kommer jag aldrig att glömma.


Vinterminne #2

Det är kallt, mörkt och stjärnklart. Overall, mössa och vantar är på så jag fryser inte. Situationen känns igen från föregående vinter. Vi gjorde samma sak då. Efter att ha varit ute och lekt en hel kväll så ligger vi på grönområdet mitt i byn, långt från alla ljus. Nerbäddade i snön bara ligger vi där en stund och tittar på stjärnorna. Vi ligger länge för trots vår ringa ålder ger det en rofylld känsla. En känsla av att vi är en del av något större. När vi börjar frysa går vi hem. Hem till ljuset och värmen där fötterna brinner när de tinar upp.


Dag 1 - introducera dig själv

Lina. 30 år. Norrlänning. "Jotun". Envis. Rosa. Kärlek. Sushi. Lättrörd. Mångfald. OST. Bad. Snö. Snowboard. Choklad. Empatisk. Ledare. London. Röd. Yngst. 38. Sambo. Religion. Arlanda. Grunge. Sagan om Ringen. Tatueringar. Blåögd (färgen). 168. Box. Svenska Akademien. Lakritstrollet. Söt. Diskurs. Social. Labbet. Stolt. Shopping. Missy Higgins. Blandband. Döskallar. Promenader. Örhängen. Linalajnen. Känslosam. Styrketräning. Körkort. Au-pair. Mug-shot. Boss. Chanel nr 5. Leopard. Samhällsvetare. Buddhism. Tjurskalle. Stressar. Skogsmulle. Klänning. S. Pepparkaka. Integration. Wisconsin. Jump Around. Musik. Målade naglar. Foto. Kryp i kroppen. Mascara. Lilla My. Blogg. Grisgäddan. Dans. Hultsfred. Ensamvarg. Bok. Karma. Pratar för snabbt när jag har något roligt att berätta. Skriver för sakta när jag tänker för mycket så därför avslutar jag här...

jag.


Listan

Gillar kontinuitet. Inte att hatta här och där. Därför gör jag som Ida och följer detta den här månaden istället. Förra månaden gick det ju sådär, men jag hoppas att jag skärper till mig för den här bloggen är ju i stort sett död som det ser ut nu.

Fast nu ser jag att det är den 2:a idag och inte den 1:a som jag trodde. Men åååhhh. Nu blir det inte sådär bra som jag hade tänkt. Äsch, jag tar och gör såhär istället. Tar dag 1 den första dagen jag skriver, dag 2 nästa dag jag skriver etc istället för att följa datum. Ja, så gör jag.

(tur jag är velig)

Day 01 – Introduce yourself
Day 02 – Your first love
Day 03 – Your parents
Day 04 – What you ate today
Day 05 – Your definition of love
Day 06 – Your day
Day 07 – Your best friend
Day 08 – A moment
Day 09 – Your beliefs
Day 10 – What you wore today
Day 11 – Your siblings
Day 12 – What’s in your bag
Day 13 – This week
Day 14 – What you wore today
Day 15 – Your dreams
Day 16 – Your first kiss
Day 17 – Your favorite memory
Day 18 – Your favorite birthday
Day 19 – Something you regret
Day 20 – This month
Day 21 – Another moment
Day 22 – Something that upsets you
Day 23 – Something that makes you feel better
Day 24 – Something that makes you cry
Day 25 – A first
Day 26 – Your fears
Day 27 – Your favorite place
Day 28 – Something that you miss
Day 29 – Your aspirations
Day 30 – One last moment
 


RSS 2.0