B.L.O.G.G.A

Fan vad less jag blir på att ni verkar ha ett liv utanför bloggen. Här kommer man tillbaka och ägnar all vaken tid åt att surfa runt bland era bloggar, och vad händer? Inte ett enda inlägg på flera timmar.

Schämmes!


Allt ditt är mitt och allt mitt är mitt

Är av den åsikten att man ska kunna dela allt i ett förhållande. Exempelvis pojkvännens kalsonger när alla ens egna underkläder är i tvätten.Fast det var bara ett exempel alltså. Jag skulle såklart aldrig halvligga i soffan med ena handen innanför killens kalsonger som jag själv har på mig.  Snacka om osexigt.

 


...till och med vaselin...

På jobbet är det många som efterfrågar billiga solkrämer från exempelvis Nivea istället för våra dyrare från Piz Buin och Lancaster. I natt drömde jag att vi hade skaffat en hel hylla med en massa olika krämer från Nivea, till och med vanligt vaselin. Det lustiga var dock att hyllan inte alls låg på parfymavdelningen utan nere vid cigaretterna.

Ni tycker säkert att det här låter som en sjukt spännande dröm men jag kan lova er. Det var den inte!


IQ-fiskmåsarna

Ca 12.37 idag på jobbet kommer en liten flicka springande mot sin mamma och ropar upphetsat;

"Mamma mamma vet du, vi såg en levande isbjörn där borta".hahaha...barn alltså...det fattar väl alla att levande isbjörnar smälter inomhus...dom korkade små liven...

 


Busted

eeehhhhh....det är ingenting mellan mig och isbjörn. Absolut INGENTING!
.....

Efter en känslomässigt utmattande kväll med djupa analyser och försök till självinsikt är det enda jag kan komma på såhär på morgonkvisten att jag skulle tycka att det var kul att gå runt till olika korvmojjar och beställa en bajskorv med bröd.

Med andra ord finns det bara så mycket att hämta ur min hjärna innan jag regregerar till en 5-årings stadium igen.


John FruscianteSå mycket känsla


klipp klipp

Känner mig lite nere, därför klippte jag lugg i går. Hade tänkt spara ut den men jag behövde en förändring. Nu blev den dock sne istället för rak.


yum?

Mitt skriftliga meddelande till chefen att jag "tog en kund i chokladen" skulle eventuellt kunna misstolkas.

Arj-a

Jag såg Arja Saijonma idag på jobbet.

Hon såg arj ut.

Jättearj.

Typ såhär...Jag blev rädd.


Nr 2

Men gud. Jag glömde ju berätta för er att jag i går var med om det största som hänt mig i år. Eller okej, kanske det näst-största.Vad det största är?

Bäst-kollegans hembakta semla i början av veckan såklart!

Rubbad dygnsrytm

Om ni tänker er att ni jobbar kväll en dag, då ni kommer hem från jobbet vid midnatt. Sedan är ni lediga en dag för att därefter gå över och jobba morgon vilket innebär att ni kliver upp klockan 03.00.

Då är det jättelätt att ställa om kroppen och få tillräckligt med sömn för att orka kliva upp klockan tre.

Verkligen. Jättelätt.

Sniper? Tjena!

Sitter och kollar på "Cops" på 6:an där en kvinnlig polis i en polisbil skryter om att hon är en av USA's få kvinnliga snipers. Samtidigt som hon kör får hon ett samtal om en kvinna som står mitt på en tungt trafikerad väg och försöker få lift. Snipern åker självklart dit och vad händer?

Jo, hon förhör kvinnan?

Vafan!!!! Här förväntar jag mig att hon ska skjuta ner liftaren direkt. Jag menar hon har ju nyss suttit och skrytit om sina sniping-skills.

Man kan ju fråga sig var moralen inom USA's poliskår är påväg egentligen!?


Kontaktannons

I samma veva som jag träffade ♥ fick jag stifta bekantskap med isbjörn. Vi delade säng alla tre och allt var frid och fröjd tills julafton kom. Då fick jag en present och den här lappen av min ludne vän.Sedan dess har stämningen varit något kylig, och av någon anledning ligger isbjörn ofta på golvet när jag vaknar. Eftersom jag känner att det här inte kan fortsätta letar jag nu efter sällskap till isbjörn. Han är mjuk och gosig och passar mycket bra som huvudkudde. Känner du någon som skulle vara en lämplig partner lämna ditt svar under kommentarer eller skicka till hittakarleken@isbjorn.nu.isbjörn ville egentligen inte att jag skulle lägga upp den här bilden då han tycker att den sätter hans rumpa i ofördelaktig dager. (Han har lite komplex för att den är så stor, men försöker intala sig själv att det inte är SÅ stor skillnad mellan honom och Beyonce)


Piggelina!

Guuuuuuud va jag är pigg. haha....ni vet sådär sjukt pigg som man kan vara ibland. Om ni tänker er pigg och så gångrar ni det med 1000. Eller föresten, ta det gånger en miljon. SÅ pigg är jag.

PIGG!!

pigg.pigg.
T.R.ö....t.....t

Är ledig idag. Det är nu jag borde ta tag i alla måsten eftersom jag inte hinner med något de dagar jag jobbar. Problemet är bara att jag är så trött. Klev nyss upp ur sängen, vilket är ovanligt sent för att vara mig, och jag skulle inte ha några problem att gå och lägga mig och sova igen.

Tröttheten känns inte helt normal. Tror det beror på en kombination av en förkylning på gång, skift-tider på jobbet, och att det är så förbaskat mörkt ute. Det jobbiga är dock att den har fört med sig en släng av meningslöshet. Varför ska jag göra något överhuvudtaget förutom att ligga under täcket hela dagen?

Ge mig en anledning!


Linus

När jag har tråkigt står jag ofta och kluddar. I går ritade jag till exempel Linus på linjen. Är riktigt nöjd med resultatet faktiskt. Känns som att alla detaljer sitter där dom ska.


Just nu (i livet)


♥ Låter jag en knallrosa mössa lysa upp vintermörkret
♥ Lyssnar jag på "Not Fair" med Lily Allen och tänker "been there, done that".
♥ Spenderar jag sammanlagt ca 13 timmar om dagen med att ta mig till jobbet, jobba, och ta mig hem från jobbet.  
♥ Äter jag alldeles för mycket choklad. Har lyckats skaffa mig en "feeder" på jobbet nämligen.
♥ Längtar jag efter att åka snowboard. Åkte igen för första gången på 8 år när vi var i Björnrike över nyår. Lycka!
♥ Längtar jag även efter sol och värme...
♥ Ska jag snart börja träna igen efter juluppehållet. Alldeles strax. Ska bara...
♥ Äter jag helst äggmackor till frukost. Stekt ägg med kanel ska det vara.
♥ Känner jag lycka över att ha börjat blogga igen.
♥ Har jag nya personer i mitt liv som gör mig väldigt lycklig.
♥ Har jag gamla personer i mitt liv som gör mig väldigt lycklig.
♥ Skrattar jag sjukt mycket åt Bredbandsbolaget/Voddlers reklam. Sames Bond! Den är lika kul varje gång. Hahahahahahahahahahahahahahaha!Att fundera över till nästa gång

Skulle jag ge en lekkamrat som ser ut som en vodkaflaska till en vän som är alkoholist!?


Lördagsmys

Har ni tråkigt såhär under helgen kan ni ju alltid hoppas på att glasskivan i vardagsrumsbordet exploderar. Det var i allafall så vi livade upp våran lördagskväll.
Någon som tycker om att lägga pussel som behöver ett nytt vardagsrumsbord? I sådana fall kan det eventuellt tänkas att jag vet vart ett sådant finns att hämta.


Finfin present

♥ var omtänksam och gav mig en hemmagjord form till nästa års pepparkuksbak.

ps. Fråga mig inget om utformning och proportioner. Sånt där vet jag ingenting om nämligen.

På rosa moln

Med den här låten vände det...♥


Kama Sutra enligt Peppe!
Ruta ett

Jag lovar mig själv att aldrig bli bitter.

Mitt liv.
Mina val.
Min väg.

Men nu byter jag riktning. Lämnar det gamla bakom mig. 

Den här bloggen är en del av min resa. Det är nu det börjar.

Välkomna!

RSS 2.0