Tänk vad härligt det är att känna vatten m...

img_1083 (MMS)

Tänk vad härligt det är att känna vatten mellan fingrarna. Även om det bara är från en fontän på stan. Tror minsann det är dags för årets första dopp snarast...har ni badat än?


Lyssnar på Petter "bananrepubliken" i bile...

img_1079 (MMS)

Lyssnar på Petter "bananrepubliken" i bilen och förs tillbaka tio år i tiden. "ey yo vad händer mannen!?" Tänk vad fort tiden går och vad mycket som hunnit hända under tio års tid. Är glad över den jag var då men gladare över den jag har blivit. <3


Nu drar jag och Isbjörn till Göteborg!

img_1073 (MMS)

Nu drar jag och Isbjörn till Göteborg!


....

Men hurrah! Råkar slå på tvn och vad hamnar jag inte på!? Jo, reprisen på det fantastiska avsnittet av Tyra Banks show som jag fick kräkskänslor av i förrgår.

Dagen kunde inte ha börjat bättre.

hoho...här är jag!!!!!!!

♥ sitter och spelar nåt jädra dataspel. jag försöker få hans uppmärksamhet.

stryker lite lätt på benet med handen.

stryker lite mer intensivt på benet med handen.

nyper lite lätt i armen.

nyper ännu lite hårdare i armen.

pixar honom på benet.

.....

inget resultat.

nästa planerade steg är.

1. kudde i huvudet.
2. pincettplockning av kroppsbehåring.

fungerar inget av dom alternativen får jag väl ta fram storsläggan alternativt ta av mig lite kläder. om inte sistnämnda alternativ fungerar gör jag slut.

bölVissa människor kan gråta vackert. Jag tillhör inte den kategorin. Om vi säger såhär, bilden ovan är en gråt-Lina-light. Ni skulle bara se hur jag ser ut efter en riktig störtflod. Näsan blir ungefär dubbelt så stor och rödare än Rudolfs i färgen.

ps. Det är ingen fara med mig. Har mest bölat till ett rörande avsnitt av "Biggest Looser". Är lite känsligare än vanligt idag av någon anledning så stryk mig medhårs är ni snälla.

puss.


Yieepeeee! Nu är jag ledig i tre dagar. De...

img_1065 (MMS)

Yieepeeee! Nu är jag ledig i tre dagar. Det firas med en hög med räkskal!


04.00 och jag är påväg till jobbet jag. Va...

img_1063 (MMS)

04.00 och jag är påväg till jobbet jag. Vad pysslar ni med för kul? ;) Pst. Anpassade bildens suddighet till ögonens tillstånd. Tänkte att de skulle ta ut varandra!


mm..häst II

På tal om hästar. Uppdrag granskning ska ikväll handla om "hästköttet som aldrig borde ha serverats". Skulle jättegärna vilja se det alltså men måste tyvärr göra en massa andra superviktiga saker.

[man kanske skulle ta sig en macka!? undra om jag har kvar nåt av det där supergoda pålägget jag åt för några dagar sen]


Och ni mår bra och så!?

img_1062 (MMS)

Och ni mår bra och så!?


hmm...vad gör du Tyra?

Tyvärr, och det är ett tyvärr med eftertryck, råkade jag nyss hamna på Tyra Banks talkshow på 3:an. Idag gör hon tydligen makeovers på människor i publiken. Första resultatet blev verkligen jättelyckat. Om man gillar läppenna målad utanför läpparna ala 90-tal alltså. Jag trodde att det var någon slags oskriven regel som alla som använder smink kände till att man inte målar utanför läpparna. Det ser enbart skabbigt och tacky ut. Vill man att läpparna ska se större ut använder man förslagsvis ett ljust lite skimrande läppglans. Sådär ja, så fick sminkförsäljaren i mig också komma till tals. Det händer inte alltför ofta inser jag. Trots allt är det ju sådant jag arbetar med om dagarna.

Värre än läppennan var dock den alldeles förskräckliga gospelkörsången som på hennes uppmaning bröt ut mitt i allt hon sa. Exempelvis om hon sa "longer", så sjöng kören "looooooooongeeeeeeeeeeeer".

Med andra ord; om ni någon gång skulle få för er att vilja plåga mig till döds. Var då vänliga att hyra in en sådan kör. Jag lovar er att ni kommer att uppnå förväntat resultat. Snabbt.


en uppdatering

Fick ett sms: "Ohhh NO! Något har hänt med din blogg vännen! Den uppdateras inte längre!"

Svaret på varför är enkelt; min blogg känns helt enkelt fruktansvärt oinspirerande och tråkig just nu.

Livet är å andra sidan helt okej. På jobbet är jag är mentor igen åt en ny tjej. Det är ganska kul. Får lite användning av mina lärarkunskaper. Och i går när jag var på promenad fick jag en larv på ögat. Det gjorde mig grymt glad. Att det inte var en snigel vill säga.

Andra bra saker är att jag åker till Göteborg [och Ullared] på fredag, att mina tatueringar har börjat läka, att greklandsresa och festivalbiljett är betald, och att jag i helgen ska bli bjuden på en fantastiskt god räkmacka.


jag måste klättra mera träd


mmm....häst!

Zappar runt på tvn och råkar hamna på travet. Det finns inget tvprogram som ger mig lika mycket kryp i kroppen. Hästar som springer runt runt är ju verkligen jätteintressant att kolla på.

På tal om hästar så köpte jag "hamburgerkött", som det så fint heter, idag. Antar att försäljningen skulle sjunka rejält om det stod "hästkött" på förpackningen. Djurrasister finns det med andra ord gott om. Det vill säga folk som baserar vilket kött de stoppar i munnen på hur sött djuret i fråga är. De stoppar gladeligen i sig både gris och ko, men skulle aldrig få för sig att ens peta på en bit hästkött. Hyckleri skulle jag vilja kalla det. En häst är ju ungefär som en ko i mina ögon, fast den har annorlunda svans och säger "gnägg" istället för "mu".

Hästar är dessutom otäcka djur. Speciellt de som väljer att avvika från vägen och sina hästkamrater som går före och beger sig på en egen tur ut i skogen medan man själv skräckslagen försöker klamra sig fast på deras rygg med ena benet desperat viftandes efter stigbygeln som tillråga på allt har glidit iväg från foten. 

Slaktar man föresten ridturshästar? I sådana fall måste jag nog ta mig ett par skivor kött till.


Förstår för övrigt inte vad som skulle vara så himla sött med hästar. Titta på den här till exempel. Den är ju fruktansvärt ful.


"...not ladylike to behave like a slime"

[lägger av en rejäl rap]

♥ - hehe..det där var ju inte särskilt ladylike!

ehh....som om jag någonsin varit!?
psst...rubriken kommer från låten "Girls" med Marina and the diamonds. Lyssna vettja!


MAAAAAAAAT

jag har ätit massor idag. jag blev glad. inte min mage.


nr 2


"karma dyker upp med otäck bumerangeffekt och flåsar en i nacken livet ut med unken andedräkt" - MBMA


Livet är helt okej just nu!

img_1018 (MMS)

Livet är helt okej just nu!


20 år senare...

idag är en sån dag.
jag saknar dig så fruktansvärt.
sorgen kom som ett hugg i magen bara för att jag såg att någon skrev till sin pappa på Facebook.
jag vill också ha en pappa.
jag vill ha min pappa.

kommer aldrig bli riktigt hel.

after 6

Hört efter 6 hos ett par som just nu går på en tråkig diet.

- Det här blir som ett subsitut för choklad! säger tjejen och ler lyckligt.

Om ni har gått omkring och tänkt att det är tvärtom. Att det är chokladen som är substitutet för sexet så har ni fel.

Det gäller att veta var prioriteringarna ligger.

Epilog: ett sms inkommer i tjejens inkorg dagen efter: "Vad längtar du mest efter just nu? Mig eller choklad?"

Äntligen har jag massor att läsa!

img_1005 (MMS)

Äntligen har jag massor att läsa!


regnskyddad

pssst...babes! Festivalen är räddad. Har kittat oss med varsin poncho från H&M's "Fashion for aids" kollektion.


Bild: H&M

 


Nutrilett och andra grisgäddor

En liten påminnelse och jag skickas tillbaka till det plågsamma. Till oron. Har sovit dåligt i natt. Hade svårt att somna och vaknade tidigt. Kommer aldrig bli fri förrän jag gör upp med det gamla. Måste bara orka. Våga...

Idag är det dock en ny dag med nya tag som ska startas med...tadaaaaaa!!!

Nutrilett.


[som jag längtat gamle vän]

Har insett att nutrilett är en grymt bra sätt för mig att gå ner i vikt på. Jag tycker nämligen att det är så vidigt att jag hellre är helt utan mat än trycker i mig skiten. Magen är påväg att lämna fettstadiet för att träda in i biafra vilket gör att jag ser gravid ut. Aja, hellre det än fet.


Ny kärlek

♥Jag älskar den nya delen av mig♥


Nutri....lätt?

Har alltid tränat mycket och ätit nyttigt. Har sett till att få i mig det jag behöver via maten och aldrig varit vidare förtjust i skräpmat. Dock har jag det senaste halvåret slarvat både med träning och ätit för mycket sötsaker, därför har jag nu ett par extrakilon jag vill bli av med. Det handlar inte om mycket men tillräckligt för att jag inte ska känna mig helt bekväm i bikini.

Klart att det är träning och nyttig mat som gäller, men jag vill ha resultat nu, helst i går. Därför provar jag nutrilett i några dagar. Bara för att se om det händer något. Det dryga är bara att det smakar så fruktansvärt illa att jag knappt får i mig det.

Mina nya fina bikini från H&M. Leopard. Vad annars?!♥


Lycka

Åh vad jag har mycket att se fram emot helt plötsligt. Att längta efter roliga saker är ett måste för mig då det gör det så mycket lättare att stå ut med tråkig vardag.

Helt ledig helg [första på länge]
Roadtrip till Göteborg
LEDIG midsommar
Resa till Riga
Festival med babsen
Stort släktkalas uppe i nordligaste norrland
Semester i Umeå
30-årsresa till Grekland♥

Och just nu längtar jag efter ♥ som snart borde kliva in genom dörren.


# 4 - Kass journalistik

Det här inlägget skrev jag för nästan tre år sedan. Då fick homosexuella inte gifta sig. Endel har hänt sedan dess. Dock inte på långa vägar så mycket som krävs. Den dagen vi inte längre lägger så stor vikt vid människors sexualitet överhuvudtaget utan låter människors kärlek till varandra vara självklar oberoende av vilket kön den kärleken omfattar. Den dagen är jag nöjd.


- Vilka problem har din bisexualitet medfört sig i ditt nya förhållande?

Oerhört korkat att förutsätta att det innebär problem. Om journalisten nu ville fiska efter problem kunde frågan ha ställts öppen istället: - Har det inneburit några problem för dig med din bisexualitet i ditt nya förhållande?

Nästa gång vill jag höra om vilka problem Martin Stenmarks hetrosexualitet har medfört sig i hans nya förhållande. Det är jag verkligen intresserad av att höra.

♥ Jag hoppas ni alla vet att svaret på frågan är att det innebär en massa problem eftersom det finns risk att man blir kär i varje människa man möter om man är bisexuell. Precis på samma sätt som att en homosexuell automatiskt blir intresserad av dig bara för att du är av rätt kön.

Martin Stenmarks problem är att han egentligen är gay.

Ett sommartecken

När jag kom hem i går kände jag en doft som var välbekant samtidigt som jag inte riktigt kunde placera den på en gång. Sekunden senare kom bilden av skolavslutning upp i mitt huvud och då föll det på plats. Tittade mig omkring och visst stod den där i full blomm - häggen. I mina hemtrakter uppe i Umeå blommar häggen alltid i början av Juni och det är när den står i blom som man vet att sommaren verkligen är kommen. Med 20 grader varmt och strålande sol känns det som att häggen visade rätt. Sommaren är här.


karma

När jag väl var och tatuerade mig passade jag på att göra en till. Tecknet för "karma" på sanskrit i nacken. Den som gaddade mig var Tyson på Infamous Studio i Stockholm. Han var både trevlig, proffsig och duktig och hade inte minsta gnutta av den dryga attityd jag tyvärr har stött på hos endel tatuerare. Noggrann var han också. Fick prova både en och tre gånger innan han fick till placeringen rätt. Eftersom jag på grund av skolios är något sned i kroppen är det inte det lättaste, men jag tycker att slutresultatet blev bra, även i förhållande till mitt lejon som är under. Det är dock svårt att få det bra på bild har jag märkt då tatueringar är "levande" och rör sig när huden sträcks eller kläms ihop. Kommer ihåg när jag såg första bilden på mitt lejon och blev helt förskräckt eftersom det såg ovalt ut. Sedan insåg jag att det berodde på att jag hade skulderbladen ihopklämda.
Varför karma? Jo. Jag tror att allt vi gör har en mening och att det skapas bra eller dåliga energier av våra handlingar. Om jag är en god människa kommer det på något sätt att betala igen sig, kanske inte direkt till mig men i det stora hela så kommer världen att bli bättre.

Kanske som en liten påminnelse till mig själv också...


Utmanad

Fick en utmaning av Jessica som går ut på att visa den tionde bilden som jag publicerat på bloggen. Och eftersom jag alltid antar en utmaning kommer den här.

Dock var de tionde bilden så trist att jag valde den 13.e istället.När jag har tråkigt står jag ofta och kluddar. I går ritade jag till exempel Linus på linjen. Är riktigt nöjd med resultatet faktiskt. Känns som att alla detaljer sitter där dom ska.


with lecture I puncture the structure of lies

När jag skrev min examensuppsats kom Rage Against the Machines låt "Take the power back" att betyda väldigt mycket för mig. Så pass mycket att jag till och med valde att döpa uppsatsen till just "Take the power back". Anledningen var att jag medan jag skrev uppsatsen upptäckte att låtens text förmedlade ungefär samma budskap som jag ville föra fram. Jag avslutade även uppsatsen med ett stycke från låten som speciellt väl uttryckte det jag ville ha sagt.

The present curriculum
I put my fist in 'em
Eurocentric every last one of 'em
See right through the red, white and blue disguise
With lecture I puncture the structure of lies
Installed in our minds and attempting
To hold us back
We've got to take it back
Holes in our spirit causin' tears and fears
One-sided stories for years and years and years
I'm inferior? Who's inferior?
Yeah, we need to check the interior
Of the system that cares about only one culture
And that is why
We gotta take the power back

Nyligen fick jag ett stipendium för uppsatsen. En del av pengarna valde jag att spendera på en tatuering jag har funderat på allt sedan uppsatsen skrevs.

Cirkeln är sluten.

ps. jag gjorde även en till liten sak, men den visar jag imorgon.


SMS-inlägg

img_0964 (MMS)


Då så...då går jag väl in...

img_0962 (MMS)

Då så...då går jag väl in...


Nix Titanix!

Skulle boka en kryssning häromdagen. Var precis påväg att slänga iväg beställningen när jag såg att "Titanix" skulle spela ombord.

Helt plötsligt kändes det som en fruktansvärt god idé att stanna kvar på land.

Love Indiska

Jag har alltid gillat Indiska, speciellt inredningsavdelningen. De senaste åren har dock även klädavdelningen verkligen fångat mitt intresse. Man skulle kunna säga att den numera är en av mina favoritaffärer. Att intresset för blommiga tunikor har ökat rejält skulle eventuellt av vissa kunna tolkas som ett ålderstecken. Och jag måste säga att på den punkten har ni helt rätt. Snart 30, and I could't be a more happier blommigtunikabärare. Jag har liksom längtat efter att få bejaka tanten inom mig, och nu är det äntligen legitimt.

Sist jag var på Indiska köpte jag dessa fina örhängen från samarbetet med Jade Jagger.
Sist jag var på Indiska uttryckte mitt ♥ sitt ogillande över butiken. Synd för honom bara att vårt gemensamma hem snart kommer att vara inrett som hos en äkta maharadja.


Nej jag har ingen jobbångest. Inte alls. I...

img_0956 (MMS)

Nej jag har ingen jobbångest. Inte alls. Inte det minsta faktiskt. Null. Nada. Jag skulle vilja kalla den obefintlig. Existenslös. Varför skulle jag bry mig om att det är sommar, sol och 21 härliga grader ute. Sommar är för mesar!


Kan man bli annat än lycklig!?Så fast bättre vill jag ha mitt bröllop♥


Baktung

Är jag bara nojjig eller har inte min röv verkat extra stor den senaste tiden!?


# 4 - Saker som gör mig glad

Min finfina prinsessring från Indiska.


Ryssligt varm sommar

Har ofta under året hört mäniskor klaga på förra sommaren och hoppas på att denna sommar blir bättre. Visst hoppas även jag på en bra sommar, men att förra sommaren skulle ha varit dålig har jag inget minne av. Kanske beror det på att jag spenderade större delen uppe i nordligaste Norrland. Kommer ihåg när jag och mamma låg och solade på playan vid havet utanför Kalix och hade 28 grader varmt när det regnade och var kallt nere i söder.

Det känns lite som att gå runt och bära på en hemlighet. Många sörlänningar förstår inte att det ofta är både varmt och solsäkert uppe i norr på sommaren. Speciellt längs kusten. Det tackar vi ryssvärmen för.

På tal om ryssvärme så ska den visst komma till helgen. Hoppas den bestämmer sig för att stanna kvar sen.


Inget sex utan penetration!

Läste en artikel i går i "sexpressen" som handlade om "människors" sexvanor [surprise surprise]. En av frågorna löd; "Hur ofta har du haft sex de senaste tre månaderna (med sex menas penetrerande samlag)?"

En liten tanke bara kära journalist som skrivit artikeln. Kunde du inte förtydligat att du med "människor" menar heterosexuella kvinnor och män med en normalfungerande penis. Eftersom homosexuella män kan ha penetrerande samlag kanske din definition av människa innefattar även dem, men hur gör vi med de homosexuella kvinnorna? Du kanske menar att det räknas som sex om man använder sig av en löspenis!? För det ska ni veta kvinnor att ni har inte sex med varandra om det inte sker någon typ av penetration. Och ni impotenta män som kanske erbjuder er partner oralsex varje dag ni räknas inte heller som "människa" i denna undersökning. Inte heller ni kvinnor som på grund av vestibulit får sådan smärta av penetration och på grund av det har sex på annat sätt.

Men gud förlåt mig, "sex på annat sätt"!? Det kan man ju tydligen inte ha. Vi lever ju trots allt bara på 2000-talet.


Ja tack! Till både gåvor och nytt arbete. ...

img_0919 (MMS)

Ja tack! Till både gåvor och nytt arbete. Jag har nämligen världens sämsta dag (och här gick jag omkring och trodde att det inte kunde bli sämre än i går).


Kasta sten i glashus

Haha...jag såg nyss en bild på en bäbis som gäspade. Den var så sjuuuukt ful.

å andra sidan...


Jag drömde i natt att jag råkade slita los...

img_0911 (MMS)

Jag drömde i natt att jag råkade slita loss hela raden med ögonfransar på ena ögat. Försökte sedan reparera skadan med att klistra fast en fransrad från en matta. Tydligen var lösögonfransar inget jag hade hört talas om. Resultatet blev dock sådär då mattfransarna föll ner i ögat på mig hela tiden. [Inte ens i mina drömmar får jag vara den skarpaste kniven i lådan. Det gör mig sur!]


The alien hand is alive and kicking!För något år sedan skrev jag om min "alien hand". Sedan dess har den varit relativt osynlig, men i går när jag kollade igenom mina bilder på telefonen insåg jag att den hade smygit sig fram igen, dock inte lika synlig den här gången. Troligtvis hänger den där titt som tätt fast jag går omkring och är helt omedveten om det.  Vad gör ni av era händer?

A: låter dem propert hänga längs sidorna
B: håller dem bakom er på ryggen
C: låter dem fladdra omkring fritt
D: låter dem aldrig komma ur kalsongerna
E: eget alternativ


Vet ni?

Jag har hittat den jag vill dela mitt liv med♥

solsken

När jag låg kvar i sängen lät det som att regnet smattrade på fönstret. Döm om min förvåning när jag kommer ut i vardagsrummet och ser att det är strålande solsken ute.

Det braiga med det är att jag kan ta min promenad som jag hade tänkt.
Det dåliga med det är att jag inte kan skippa min promenad på grund av regnet som jag hade tänkt.

Motiveringen


Min belöning!

img_0892 (MMS)

Min belöning!


stipendieutdelning

glad.nervös.förväntansfull.stolt.

fettisballong

Inte nog med att jag är uppsvullen som en jättestor heliumballong på grund av mensen. Jag var tvungen att trycka i mig en hel pizza, en hel chokladkaka och en hel burk läsk också. Med andra ord är det inte bara gas i ballongen längre utan fett också.

Aja. Det positiva är väl att mensverken inte längre är lika påtaglig då jag nu även har ont i magen på grund av allt jag tryckt i mig.


Synkade cykler?

En sak som jag längre reflekterat över är att många kvinnor verkar ha mens samtidigt. Man brukar ju säga att kvinnor som lever ihop synkar sina menscyklar, men det är fövånansvärt många som inte gör det som också är synkade. Idag exempelvis fick jag min mens, vilket även tre [vad jag vet om] i min bekantskapskrets fick. 

För en tid sedan berättade mitt ♥ att en vän till honom som är biolog kunde följa sin flickväns menscykel genom att kolla på månens vandring. Det fick mig att fundera på om det är så att många kvinnor har mens då månen står i ett speciellt läge!? Om så är fallet skulle det medföra att kvinnor som bor i samma del av världen är mer menssynkade med varandra än med dem som bor på en plats där månvarvet ligger före eller efter ens eget. Tänker att det även skulle innebära att kvinnor som bor på samma plats har pms samtidigt. Jag ser framför mig hur det sker ett pms-skalv genom jorden i takt med månens bana. Chokladpriserna stiger i takt med att efterfrågan ökar. Pappersnäsdukarna på jobbet tar slut eftersom alla kvinnor drabbas av plötsliga gråtattacker. Eventuella partners blir utskällda till höger och vänster fast det enda dem gjort var att sätta in toalettpappersrullen åt fel håll.

Så om jag var du man och snart skulle bege mig ut på en jordenruntresa skulle jag ta reda på exakt var skalvet befinner sig. Så att du inte reser i pms-riktningen så att säga.


bakvänt

Blir lika förvånad varje gång jag hör någon som tycker att giftemål är ett större steg att ta än att skaffa barn tillsammans. Sist jag kollade kan man alltid skilja sig, men ett barn har man tillsammans livet ut vilket även innebär att någon slags relation till varandra måste fortsätta livet ut.

Ibland tänker människor bra underliga tankar.


Min nya favoritfärg-orange!

img_0890 (MMS)

Min nya favoritfärg-orange!


April på mitt sättMånadens skräck: Facebook - kan tydligen stjäla inte bara min man utan även din!
Månadens skräck II: Björn Rosenström som fortfarande smyger omkring i sina blåa sockeplast.
Månadens låt: "Elämä on peli" - Skandaali
Månadens snackis: You need to ask[a]?
Månadens fest: V.A.L.B.O.R.G
Månadens bästa: Jag fick veta att jag kommer att få ett stipendium på min examensuppsats.
Månadens värsta: Snorblobben. Befinner sig fortfarande på okänd ort.
Månadens röd: Mina nya orangea shorts. Orange är det nya röd.
Månadens röd II: Avgångsskärmen på Arlanda.
Månadens fynd: Läppglanset som hade övervintrat i min vårjacka.
Månadens sport: Jag började tydligen jogga. Tydligen blev jag även less efter cirka sju gånger. Varför är jag inte förvånad!?
Månadens adrenalin: Räääserskoter med brorsan i Umeå.
Månadens pryl: Döskalleörhängena
Månadens citat: "Får man inte kuk får man ta cola istället".
Månadens mat: Små lustiga påsar från ICA som det står "smågodis" på.
Månadens dryck: Cola - tyvärr...
Månadens kön: Jag tyckte vi nyss hade bestämt oss för cola!?
Månadens "VILL HA SÅ MYCKET ATT JAG KRÄKS OCH BAJSAR PÅ MIG PÅ SAMMA GÅNG OM JAG INTE FÅR": Pumaskorna i min nya favoritfärgkombo orange och blå.
Månadens form: Stjärna [och så glömmer vi bort att fråga om den egentliga formen] 


gillar definitivt inteMen vaffan!!!!!!
Det är blåser så kallt från alla möjliga olika håll att rynkor i lika många riktningar pressas fram i mitt ansikte.


me myself...

Nu ska jag, min fina klänning och mitt ego gå och äta sushi.[eller tja ♥ följer ju också med ♥♥♥]


en underbar dag

min gårdagsåg en affisch om en utställningbeundrade vackra husblev sugen på en öl i solen på Mosebackesåg en massa katter......och mysiga ställen att sitta pånostalgihittade en favoritdesigner som öppnat butik i Stockholmköpte drakte på bästa hälsokostenkände mig som en fotograferande turistgick på en ny gatahittade ett gallerisuktade efter vackra tavlorlängtade efter att cykla på okända gatortog en fika i solenkände höjdskräck på brontog en promenad längs vattnetmyste med underbara vännerlite frusen men lycklignjöt av den vackra solnedgångentog en närmare titt på exotiska vitsippor [i norrland har vi skogsstjärnor]


Living on the edge in Stockholm!

img_0872 (MMS)

Living on the edge in Stockholm!


Har nyss läst ut "Snabba cash". Den var br...

img_0849 (MMS)

Har nyss läst ut "Snabba cash". Den var bra men jag höjer den inte till skyarna som många andra. Spännande, visst men jag var inte så fängslad av den att jag ville läsa hela tiden. Därför får den bara tre rosa moln av fem möjliga!


Tyllklänning från Bik Bok. Rosa moln eller...

img_0863 (MMS)

Tyllklänning från Bik Bok. Rosa moln eller grisgädda?


Sådär ja! Ny tatueringstid inbokad. Om dry...

img_0860 (MMS)

Sådär ja! Ny tatueringstid inbokad. Om drygt en vecka smäller det! Jag längtar<3


dagens fundering

Var tvungen att gå och skölja ur mitt vattenglas nyss då vattnet luktade misstänkt likt diskmedel. Det händer var och varannan dag på jobbet att jag gör det eftersom det ibland till och med ser ut som diskmedelsskum i vattnet.

Frågan är hur mycket diskmedel vi hela tiden får i oss i smyg eftersom vi inte sköljer disken tillräcklig väl!? Har du någonsin reagerat över samma sak?

[när jag var liten bjöd min kära bror mig på en diskmedelsdrink. jag kommer väl ihåg hur mycket jag spydde av den vilket innebär att det är ett riktigt gift vi troligtvis får i oss en hel del av]


morgontankar

Så...hur ska jag spendera denna underbart soliga lediga dag? Har suttit en halvtimme och funderat på om jag ska städa eller inte. Det är verkligen välbehövligt men roligare aktiviteter kan man ju tänka sig när man är "lördagsfirare". Tänker mig sedan en liten stund på balkongen för att jobba på fräknarna lite till. Det känns bra att sitta i solen en stund på förmiddagen innan solen blivit för stark. Tänker på hur mycket vi behöver D-vitaminerna som solen ger och som vi får alldeles för lite av under vinterhalvåret. Så att vistas i solen säkert och lagom är något som vi alla behöver. Lite senare i eftermiddag ska jag bege mig in till storstan för att boka tatueringstid. Ungefär en veckas väntetid har stället på mindre tatueringar så jag hoppas på att få göra mina två så snart som möjligt. Sen blir det mys och festivalplanering med goda vänner. Blir nog en bra dag det här♥


Skiftjobba

Känslorna för skiftarbete är verkligen hatkärlek. Att kliva upp i grisgäddeottan suger mer pung än en nykläckt kängruunge, samtidigt är det jäkligt gött att sluta jobbet klockan 14. Att jobba kväll innebär en välbehövlig sovmorgon men för kvällströtta mig är tändstickor storlek större nödvändigt för att jag ska orka hålla ögonen helt öppna efter klockan 21. Att jobba helg innebär mer betalt men det känns sådär att lyssna på grannens fest när man själv måste sova, eller ser alla glada söndagsfirare påväg ner till fikat på stan när man själv ska hoppa på bussen. Å andra sidan är det fruktansvärt skönt att ha lediga dagar mitt i veckan då man kan träna, shoppa, tvätta och göra ärenden utan att trängas med alla 8-17 arbetande. Svårare är det dock att hitta någon att göra alla dessa saker med eftersom de flesta befinner sig på jobbet.

Just nu känner jag dock mest kärlek för jag har jag helg i två dagar. Till den riktiga helgen då det är dags för mig att jobba igen kommer hatkänslorna med all säkerhet att komma smygande igen.

Nu ska jag äta upp resterna av min godispåse och stanna uppe riktigt länge bara för att jag kan [läs godiskoma och somna i soffan om en timme eller två]


Special price only for you my friends!

img_0836 (MMS)

Special price only for you my friends!


mmm...Idag hittade jag äntligen Marabous nya mjölkchoklad med polkagrissmak. För mig som verkligen älskar mint var chokladen en riktig hit och den smakade inte minsta lilla [polka]grisgädda. Bara fantastiskt och underbart och ....c.h.o.k.l.a.d.

Den får fem rosa moln av fem möjliga.För er som inte visste det redan så anser jag att choklad är ett av livets tre matmåsten. Choklad, ost och sushi.

smize baby!

Om ungefär 10 minuter börjar ett av mina favoritprogram - "Top model". Och om det hade varit en vanlig måndag skulle det ha dröjt ungefär lika lång tid innan min sämre hälft hade uttryckt något negativt om samma program och dissat mig för att jag kollar på det.

Synd bara för dig älskling att jag numera vet att du kollar på det i smyg. Hur kunde det annars komma sig att du är så insatt i vad "smize" är? Jag hörde dig allt på Valborg!

Ahhh...vilken lugna och sköna måndagar det kommer att bli framöver.

[smize är ett uttryck som ofta används i programmet och innebär att le med ögonen]


ett litet paket!Nu jädrar blire djungeltema!!♥


buff

Jag hittar inte min buff. Det gör mig galen!!!! Har letat överallt och den finns ingenstans. För er som inte vet vad en "buff" är så kan jag berätta att det är världens mest användbara pryl. Man kan använda den som en mössa, en scarf, ett pannband, en halsduk, en konservöppnare, en engångsgrill, ett renskinn, en minikjol etc. Eftersom det är en sömlös "tub" formar man den som man vill. Jag använder den dock mest som mössa. Speciellt på sommaren då den är perfekt tunn.

Hittar jag den inte snart måste en ny införskaffas. Finns på friluftsbutiker eller fraktfritt på nätet från exempelvis addnature.


 


limbo

Den lägger sig där så lätt. Som ett lock över lyckan. Likgiltigheten och handlingsförlamningen. Ibland känns det som att jag befinner mig i limbo. Mittemellan. Varken eller.

När jag har mycket inplanerat mår jag som bäst. På lediga dagar då jag borde vara hemma och bara njuta kommer den smygande. Måste göra saker annars blir jag fången i känslan och orkar inte göra något. Skönt kanske vissa tänker, men för mig blir det en börda.

Inatt kunde jag inte sova på grund av kryp i kroppen. Det får mig att fundera på vad det egentligen är som krävs för att jag någon gång ska bli tillfredsställd. På riktigt.

Idag är jag ledig. Det betyder att jag snart måste ut och göra åtminstone något...frågan är bara vad?


fader vår

Kollade på "Änglar och demoner" i går. Då slog det mig igen hur tydligt det är att människan skapade gud till sin avbild.

ord

Ibland känns det som att jag har tappat orden. Jag har så mycket att berätta men när jag väl börjar skriva så fastnar det. Just nu känns det som att min blogg bara består av bilder och knappt någon text men jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att få proppen att lossna. Kanske är det så att jag behöver lite tips på vad jag ska skriva om!? Kanske är det så att jag helt enkelt skriver för lite överhuvudtaget nuförtiden!? När jag pluggade och skrev hela tiden kom orden lättare även på bloggen.

Jag vill ha ord. Ska göra allt jag kan för att försöka återta dem.


Bästa Valborg

Än fanns det liv i gammkroppen!ps. Det var samma öl jag hade i handen hela tiden. Den såg bara olika ut.


RSS 2.0