Björnen sover tydligen inte!

Jag vet inte hur ni känner för Björn "sockeplast" Rosenström men jag har aldrig hyst några vidare höga tankar om karln. Hur han är som person vet jag ju förstås ingenting om utan det utlåtandet baserar jag enbart på hans fruktansvärda (milt uttryckt) musik. Eftersom vi numera är en bra bit in på 2000-talet trodde jag att hans låtar sedan länge var döda och begravda eftersom de hade sin storhetstid under min uppväxt på 90-talet. Det vill säga numera nästan på stenåldern. Döm om min förvåning och förskäckelse när jag sitter på tunnebanan i lördags och hör ett gäng överförfriskade fjortisar skråla "VI ÄR POJKARNA SOM BUSAR MED FLICKORNAS SMÅ MUSAR". Hela resan förgylldes av merparten av Björns repertoar och det som skrämde mig mest var att ungdomarna verkligen kunde hela hans texter och verkade tycka att det var det mest poetiska i textväg de någonsin hade hört.

Kontentan av hela min upplevelse är att Björn Rosenström inte bara verkar ha förstört en generation utan minst två. Var ska detta sluta? Jag oroar mig redan för mina framtida barns skull.


Kommentarer
Postat av: Linnea

Hahaha! Nu måste jag erkänna det pinsamma, min hemliga sida.. jag kan i princip nästan alla Björns låtar utantill! DESSUTOM, ville jag bevisa det här för min pojkvän i fredags kväll genom att sjunga Björn hela kvällen. Sen började jag fundera på hur fan min hjärna funkar, som låter sig sådan här onödig information fastna i min hjärna istället för relevant vetande som hur man räknar ekvationer.

2010-04-21 @ 11:44:10
URL: http://linneaosd.blogg.se/
Postat av: Linnea

Haha, nu blev det här vansinnigt roligt. Jag skulle skriva en till kommentar, och då ser jag Icas reklam ovanför med Stig som ska stretcha i dom där neonfärgade kläderna, vilken låt kommer då på P3? Jo Call On Me med Eric Prydz. Mer passade låt kan ju inte spelas!

Undra vad det var jag skulle skriva här egentligen, jag glömde bort, blev så till mig av Ica-Stig.

2010-04-21 @ 11:48:50
URL: http://linneaosd.blogg.se/
Postat av: Hanna

Det är märkligt vad pöbeln fastnar för i musik- och textväg. Varför just den där skiten? Vad är det som drar?

2010-04-21 @ 12:23:23
URL: http://hannasplats.blogg.se/
Postat av: ..:Sarah:..

haha när jag jobba på rhodos 01 och 02 va de myckt rosenström alltså !

2010-04-21 @ 12:52:12
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/
Postat av: Lennart

Jag vet inte vem det är och vad han har skrivit för låtar. Vet inte om jag har hört något av honom ens.

2010-04-21 @ 13:02:58
URL: http://autobahnfahrer.blogg.se/
Postat av: Emma says style, love & rock and roll.

åååh herreguuud, Don't bring him back. Jag bryter ihop!

2010-04-21 @ 13:07:13
URL: http://emmasays.blogg.se/
Postat av: Camilla

Ja, hur var det med sovande Björnar.. minns en annan textrad från förr.. men man kan dock, men man kan dock, aldrig honom tro..



.. så det är bara att hålla sig och sina ofödda barn undan..

2010-04-21 @ 13:54:41
URL: http://allasmasmaord.blogg.se/
Postat av: Jessica

Ja det var några år sedan men hörde han. Jag lovar att jag ska stoppa de låtarna i mitt hem. Våga vägra Björn ska jag säga till de två äldsta om sisådär 5-6 år (hua).

2010-04-21 @ 17:05:01
URL: http://rut-knut-tjut.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0