A tribute to Hultsfred


Såhär gött kan man ha det!

img_1301 (MMS)

Såhär gött kan man ha det!


Hultsfredsfestivalen ställer in!?

Skulle just skriva ett inlägg på min blogg som skulle heta "Best of Hultsfred" som skulle vara inför årets festival, och nu läser jag att festivalen ställer in.

Är det ett skämt?? Verkar inte så tyvärr.


Läs mer här

Ingen Labbet nästa vecka med andra ord.


grisfötter

Kände en snabb pust av ostkrokar och blev sjukt sugen. Sedan insåg jag att det var mina fötter som luktade. Behöver jag nämna att jag inte är lika sugen längre!? Och i stort behov av en dusch.


Äntligen har jag skaffat fjärde boken i Tr...

img_1298 (MMS)

Äntligen har jag skaffat fjärde boken i True Blood serien. Ni som inte har läst dem, gjört!


gädda?


"Fisk is probably the most popular shot in the world"

ehh...hur populär den än är så gör namnet mig aningen skeptisk. Mmmm....fisk på flaska! Flytande fisk! Tänker mig exempelvis vodka spetsat med surströmmingsspad eller nermalda små råa sillar som man pressat saften ur.

huvva!

 


Inte ens favoritchokladen (eller Voltaren)...

img_1296 (MMS)

Inte ens favoritchokladen (eller Voltaren) botar värken i grisaxeln. Det känns nästan värre än för två veckor sedan och jag börjar bli orolig på riktigt. Har dock tid hos sjukgymnasten på onsdag men jobbdagarna känns låååånga tills dess.


Midsommar på Öland


nästan som på Gotland


Pärlan aka "Bastun" tog oss ända fram


dags för ett midsommardopp


kvinnfolket var modigast i vanlig ordning


snaps


lekar (tyvärr var jag sämst på att slå i spiken)


tårta


vacker kvällshimmel


som alla andra gamlingar tog vi oss bara en titt på alla fulla ungdomar på campingen

somnade innan tolvslaget som sig bör

men om en vecka blir det Hultsfred och då lovar jag att Labbet kommer att vakna till liv


Nu åker vi hemåt efter en underbar midsomm...

img_1287 (MMS)

Nu åker vi hemåt efter en underbar midsommar. Och jag har fyndat fina träskor för en billig päning.


En hel äng full med blå blommor. Sverige ä...

img_1283 (MMS)

En hel äng full med blå blommor. Sverige är fantastiskt vackert från baksätet på en gammal Volvo 850.


Glad midsommar alla!

Nu drar jag till Öland för lite midsommarfirande. Ska bli fantastiskt kul då det är där kronpr...ehh jag menar kul eftersom jag inte varit på Öland sen femårsåldern. 

 

Här uppe i det vackra firar min mamma. Dit åker jag senare i sommar.


Såhär mycket tycker jag om att vara på job...

img_1276 (MMS)

Såhär mycket tycker jag om att vara på jobbet den här tiden. Dessutom säger grisaxeln att jag borde gå hem och lägga mig. För länge sen!


När fan blir gammal blir hon rojalist

...eller kanske inte rojalist i ordets rätta bemärkelse. Men visst känns det lite som att halva Sverige har drabbats av bröllopsyran efter bröllopet!? Även de som var skeptiska till en början (läs exempelvis jag).

Nu skulle jag till och med kunna tänka mig en souvernir eller två (jag som tidigare förlöjligat dem). Får väl säga som min mamma för att rättfärdiga det hela, "det är ju trots allt en historisk händelse".

ps. Jag lovar att det här är det sista jag skriver om bröllopet. Det här börjar ju nästan bli lite för löjligt och lite för blått för min smak♥


Ligger ute i solen en stund innan jobbet o...

img_1275 (MMS)

Ligger ute i solen en stund innan jobbet och läser den här boken. Efter 30 sidor är jag redan fast och jag hoppas att den är minst lika bra som "Pop Co." som jag läste förra sommaren.


Surt sa räven om rönnbären! (finaste kuddf...

img_1267 (MMS)

Surt sa räven om rönnbären! (finaste kuddfodralen från Designtorget som skapde väldiga habegär hos mig just nu)


Lila och orange

Mina tidigare hatfärger har blivit nya favoriter. Det känns ovanligt och inte alls jag men ändå rätt på något konstigt sätt.






Tur i oturen

♣ Idag har jag:


fina blå ögon men halvsur skeptisk mun och gropar i hakan.



ont i axeln men fin blå axeltejp som accessoar.

tappat kameran i golvet så att den gick sönder men lyckades laga den med hjälp av mina tekniska skills [läs lite våld löser det mesta].

letat mig tokig efter nyckeln som varit borta i flera dagar och äntligen hittat den i en ficka på en munkjacka.

♣ Nu väntar jag bara på detta:

att jag glömmer att köpa mat men blir bjuden på förslagsvis sushi.

att transportstyrelsen hör av sig och berättar att fordonsskatten jag nyss betalat in var 1565:- för mycket.

att jag inte hittar de kuddfodral jag är på jakt efter utan några mycket finare som dessutom är på rea.

♣ Sen kan jag även tänka mig lite enbart tur i form av en fet trissvinst eller liknande.

Tack på förhand // Lina

Bonsai

Gissa vem det är hemma hos oss som har gröna fingrar!?



Ledtråd: det är inte personen med gröna byxor.

ps. Det är inga fuskbonsaier vi snackar om här utan de är skapade och håller på att skapas från grunden. Nästa gång får ni se barrträden.


dagboken 21/6

Den däringa blå tejpen jag har över axlarna och ner på ryggen börjar gå mig på nerverna. Börjar jag tänka på hur mycket det kliar blir jag t.o.k.i.g, så resten av dagen ska jag göra allt jag kan för att ignorera den för imorgon ska den äntligen väck. Då blir det återbesök hos sjukgymnasten och jag är spänd av förväntan på att höra vad hon har att säga om mina stackars axlar. De känns dock något bättre sen jag bytte ut ipren mot voltaren. Har nu varit hemma från jobbet i över en vecka så imorgon kommer jag med största sannorlikhet att vara tillbaka. Det känns både bra och dåligt. Bra för att jag börjar bli uttråkad här hemma. Dåligt för att jag inte vill riskera att axelvärken blir värre igen. Nåväl, den sista dagen hemma ska jag spendera genom att sortera lite papper och skräp. Sedan eventuellt ta en tur ner på stan och spana på prydnadskuddar till soffan.

Men först blir det mys i soffan ett tag till. Ser just nu på tv om hur man kan få nervskador i benen av för tighta byxor. Det är med största sannorlikhet inget problem som jag kommer att drabbas av.



[De vita fläckarna på spegeln är absolut inte vad ni tror att de är. Hur stor chans är det egentligen på en skala att man råkar spruta ner spegeln i hallen när man målar om på köksbordet?!]


Störst av allt är kärleken

Om jag tidigare varit skeptisk till allt vad bröllopsspektaklet heter har jag de senaste dagarna frossat i allt jag kunnat komma över om Victoria och Daniel. Många tårar har fällts vilket till den största delen beror på att det verkligen strålar kärlek om dem båda. Känslorna verkar så äkta att det verkligen smittar av sig. Till exempel sa jag till mitt ♥ i morse att han var min egen Daniel Westling. Av någon underlig anledning fick det inte samma effekt som när Daniel sa till Victoria att hon var hans hjärtas prinsessa. Hur som helst så har jag verkligen funnit min egen drömprins♥♥ 




Universitetshusets finest!

Vissa statyer är mer intressanta än andra.















(okej just den här var väl sådär "halv"intressant)


En riktig stock till rot

Vissa växter är mer intressanta än andra.


Det kungliga bröllopet

Sitter och har nyligen fällt några tårar till det kungliga bröllopet. Royalist eller inte, bröllop är alltid vackert och rörande. Nu visas kortegen genom staden och min rördhet har förbytts mot förundran över de säpovakter som i kostym springer bredvid vagnen. Kunde de inte ha fått varsin cykel åtminstone?

Fundering 1. Har de anpassat hastigheten efter hur snabbt vakterna kan springa?
Fundering 2. Nog för att de säkert har bra kondis, men i hur bra skick är man att skydda någon om man är helt anfådd och trött av att ha sprungit!?

Konstaterande 1. Viktoria är strålande vacker. Har nog aldrig sett bättre ut.
Konstaterande 2. Jag är glad att jag själv inte ska gifta mig kungligt om bröllopet bara ska innehålla en endaste liten fjösig puss. Var försvann kyssen?


Bonkers

Blir förbannad på mig själv för att jag inte bara kan vara glad.
Blir förbannad på den inre rösten som hela tiden säger till mig att "det ändå inte blir kul" vad jag än ska ta mig för.
Blir förbannad på den satans meningslösheten som finns där alltför ofta.

Nu ska jag jävlaremej ta mig i kragen och bege mig till huvudstaden och skita i allt vad besvikelser, ensamhet och pengaångest heter. Och på vägen ska jag lyssna på denna. Tack kära brorsdotter för musikglädje♥
 


Klocknostalgi

När jag kollade igenom lådor med gamla saker häromdagen dök både det ena och det andra upp. Något av det roligaste var den här gamla klockringen som kanske var det coolaste man kunde ha i klockväg i början av 90-talet. Jag kommer fortfarande ihåg lyckan när jag fick den av min mamma.



Hade du någon?


vänskap

är överraskningsbesök sent på kvällen med kryapåhälsningar i form av glass och godaste kladdkakan.


tack bästa e. du är underbar! 


mm...lamm

Min nygamla favoritmat - lammkorv!


Skull gillas!


Bild: Nelly

Ny kollektion från Avanna finns på Nelly. Gillar den här tröjan supermycket. Funderar på om det finns rum för fler 30-årspresenter till mig själv eller om kvoten är fylld redan!?♥


# 5 - Trivsamt flyg

I dessa tider av pilotstrejker och askmoln skulle flygbranchen behöva ett riktigt lyft! [lägg märke till det roliga skämtet]

Om jag ägde ett flygbolag skulle det heta "Thomas Cock Airlines". Där skulle alla människor få sitta i cockpitten.


Konstverk: Jag

färgglad utanpå gör färgglad inuti

img_1229 (MMS)

färgglad utanpå gör färgglad inuti


kaka!

Det första jag kände när jag vaknade var lukten av nybakta kakor. Ni vet såna här kakor som finns på Subway med vit choklad och macadamianötter. Undrar om det var jag som inbillade mig eller om slyngeln till granne har börjat baka kakor istället för att ta sitt femtiosjunde bloss från fönstret strax under mitt sovrumsfönster.

När jag tänker efter lite skulle lukten även kunna bero på att jag smörjde in mig med mandelolja i går innan jag gick och la mig. Av någon anledning känns den förklaringen lite mer rimlig än att en kedjerökande pojkspoling står och bakar kakor klockan åtta på morgonen.


Sådär ja. Steg ett blev blå tejp på axlarn...

img_1184 (MMS)

Sådär ja. Steg ett blev blå tejp på axlarna, inget jobb, vila och en halvtimmes cykling varje dag.


grisaxeln

Att ligga i solen och bara njuta av värmen gör gott för både min kropp och min själ. I alla fall en liten stund. Innan jag blir rastlös. Känner dock att jag börjar varva ner lite vilket jag tror är en förutsättning för att jag ska bli bra i axeln. Har mer eller mindre ont hela tiden, och smärtan har börjat sprida sig så att jag haft huvudvärk i två dagar. Kommer troligtvis att vara hemma från jobbet några dagar till vilket känns lite jobbigt. Jag är som sagt van att bara köra på och får dåligt samvete när jag inte "gör min plikt". Men en väns ord fick mig att tänka till; "Om du inte tar hand om dig nu kan smärtan bli permanent, är det verkligen värt det?"

Första steget är ett besök hos sjukgymnasten i eftermiddag. Fick äntligen tag på en tid.


Lily Lolo

Fick hem proverna på mineralsminket från "Lily Lolo" idag. Ska bli spännande att testa, har aldrig använt mineralfoundation tidigare eftersom jag har tyckt att märken som exempelvis i.d är onödigt dyra. Lily Lolo's filosofi är dock att tillverka mineralsmink till mer humana priser. Valde färgerna "Popcorn", "In the buff" och "Warm Honey". Beställde direkt från den brittiska hemsidan eftersom priserna där är mycket billigare än hos svenska nätbutiker.


lite våld löser allt



Det skulle ha kunnat vara jag och ♥

Nemi/Lina: Ibland önskar jag att jag vore jättestark.
Pojkvän/♥ : Kan du inte börja träna?
Nemi/Lina: Mjoo...men jag vill egentigen bli starkare än det är fysiskt möjligt att bli.
Nemi/Lina: Jag önskar att jag var så stark att folk blev rädda för mej.
Pojkvän/♥: Om du vore så stark så skulle jag inte vilja vara ihop med dej.
Nemi/Lina: Du skulle bli tvungen. Annars skulle jag slå dej!


både och

Jag har börjat med en skvätt äppelcidervinäger i mitt vatten. Tycker det är ganska gott trots bitonen av kräks. Det är ungefär som när min kollega sa "Den här krämen luktar jättegott! Och lite kattkiss!"



Mittemellan

sitter och väntar på regn.
vill ta en regnpromenad.
sol funkar också.

men det här mellantinget. det ger jag inte mycket för.

Parfymexperten på tv

"Den doftar liten bergsby i Toscana. Nybakt bröd, morgondagg, ett krispigt fruktigt vin, röken från små grusvägar."

Ahhh...så det var det den luktade. Jag som mest tyckte den luktade gammal otvättad tant som försökt dölja sin kroppsodör med en skvätt alldeles för tung parfym.

Min näsa är nog inte gjord för att jobba med parfymer inser jag nu.

Sjukgymnast genast!!!

- Ja hejsan, har besvär i en axel så jag skulle behöva tid hos er.
- Det låter inte bra, nu är det ju så att nästa lediga tid är i slutet av juli så jag skulle nog ringa vidare om jag var du.
*
klick*

- Ja hejsan, jag har besvär i en axel...nästa tid i augusti?? Jag förstår.
*klick*

- Har ni någon ledig tid NU? nähä..*klick*

- Ledig tid? Åh vad bra, jag kan komma på en gång då alltså!?
- Javisst, närsomhelst. Fast nu är det ju så att vi inte är anslutna till försäkringskassan så varje besök kostar 700:-
*klick*

Det går bra nu. Och värken är tillbaka i full styrka. Blir till att vara hemma från jobbet imorgon och försöka ringa vidare till alla sjukgymnaster jag kan hitta. Om ni har något bra tips i Uppsalatrakten mottages det med tacksamhet♥


Det bästa av två världar

Sitter vid en sjö och kollar ut över vattnet. Tänker att det är såhär det alltid ska vara. Naturen. Lugnet. Ro i min själ.




Går längs gatan i en myllrande storstad. Tänker att det är såhär det alltid ska vara. Staden. Pulsen. Exalterad i själen.


dagboken 14/6

Idag är jag ledig. Axeln känns efter en helg av ipren-knaprande något bättre. Det betyder att jag ska försöka göra något vettigt idag och inte bara låta dagen rinna ur mina händer.

♥ äta söta musar till frukost √
♥ gå ner på stan och kolla om bajsbyxorna finns i en mindre storlek och införskaffa någon slags vettig frukost.
♥ köpa ett par sköna gröna örhängen eller en ny mugg till mitt drakte
♥ ta en riktigt lång promenad ut till högarna och hoppas på regn under tiden
♥ tvätta [fan det hade jag glömt bort jue. och tiden har visst redan börjat]

....men åhhhh....återkommer när jag varit nere i tvättstugan. Håll tummarna för att tvättstugetanten inte har flyttat hit!

50-öringens försvinnande!



Jag säger äntligen!
Vad tycker du?


cravings

Eftersom min egen mus beter sig synnerligen orättvist just nu tänkte jag att ett gäng såna här kanske kunde föregå med gott exempel.



[har fått dille på gelemusar av någon anledning]


Det är något uppfriskande med att gå och p...

img_1145 (MMS)

Det är något uppfriskande med att gå och plaska i vattenpölar!


månadsgäddan

Det skulle eventuellt kunna vara så att jag på grund av att mensen var nästan en vecka sen råkade tänka en tanke i stil med "kom nu då mensvärk, det gör inget om det gör jävligt ont bara du kommer".

Men alltså jag tänker nu att du "mensfen" eller vem det nu är som bestämmer ondhetsgraden inte hade behövt ta min "önskan"bokstavligt.

Det hade varit helt okej ändå. Jag lovar!

Nya bajsbyxor! Check!

img_1139 (MMS)

Nya bajsbyxor! Check!


Skål!

img_1130 (MMS)

Skål!


Våra olika laster!

img_1119 (MMS)

Våra olika laster!


Maj på mitt sätt



Månadens bästa: motiveringen till varför jag fick mitt stipendium
Månadens värsta: nutrilett [bajs i pulverform] 
Månadens adrenalin: mina nya tatueringar
Månadens böcker: "True Blood" böckerna
Månadens resa: roadtrip till Göteborg
Månadens sport: fickpingis, tyvärr utan bollar.
Månadens köp: min nya leopardbikini
Månadens form: helt okej. Bulldegen runt magen har sakta men säkert sjunkit ihop.
Månadens bloggform: så extremt tråkig att jag knappt får ihop det här inlägget utan att behöva ljuga ihop alltför många historier. 
Månadens citat: "det här blir som ett substitut för choklad" [om sex]
Månandens röd: min adidaströja som jag tycks ha bott i.
Månadens "vill ha": Lisa Rinnevuo's talang alternativt en fin tavla av henne.
Månadens mat: polkagrischoklad
Månadens längtan: till "min" sjö uppe i Kalix.
Månadens skräck: att Tyra Banks ska komma och måla mig med läppenna ala 90-tal.
Månadens snackis: var tog våren vägen?


Jag har badat!


okej jag erkänner att jag är feg. stod och tvekade i tio minuter innan kläderna åkte av och jag hoppade i.


om jag lägger på ett riktigt falskt leende så ser man inte att jag är lika smidig som en blåval som försöker kravla sig upp på land.


Katastroftanke just nu: killen som går bak...

img_1122 (MMS)

Katastroftanke just nu: killen som går bakom mig är ett psyco och kommer att hugga mig i ryggen. Så lägg denna vackra nuna på minnet. Kanske är det sista gången ni ser den;P


Just nu

Läget är sådär just nu. Därför jag inte är så aktiv. Det har blivit lite för mycket på många olika plan i livet vilket stundtals har gett mig känslan att jag snart kommer att klappa ihop. Men jag är ju så van att bara köra på vad det än gäller så någonstans hittar jag alltid ork, fast det sliter.

Det mesta sitter psykiskt på grund av gamla spöken och nya konflikter. Men även stressen och den höga arbetsbelastningen på jobbet gör sitt vilket har gett mig en rejäl kassa-axel. Har så ont att jag nog måste gå och kolla upp den.

Efter dagens jobb är jag dock ledig i tre dagar. Det mesta jag ska göra då är att sova. Sömn har en tendens att lindra de flesta åkommor.

Kram till er alla fina som läser. Hoppas att ni mår bra.


Börjar kl 7 idag istället för kl 5. Helt ...

Börjar kl 7 idag istället för kl 5. Helt plötsligt känns morgon som morgon och inte som avsnitt av "våra värsta år" (det vill säga långsam plågsam tortyr)


Nu drar jag! Öl och mafia! Längtar efter er!

img_1117 (MMS)

Nu drar jag! Öl och mafia! Längtar efter er!


Dagens citat

"Närå det är ingen fara, ni kan sitta kvar, bromsarna brinner inte helt.......än"

[I samma stund som det bolmar ut svart rök från båda sidorna av bussen]

Låt mig säga såhär; jag tog tåget hem.

Ligger och vilar lite inför en träff ikväl...

img_1114 (MMS)

Ligger och vilar lite inför en träff ikväll med världens bästa bloggmafia! Verkar som att vi blir ganska många så det ska bli väldigt roligt att se alla igen.


Om inte livet är en räkmacka kan du alltid...

img_1110 (MMS)

Om inte livet är en räkmacka kan du alltid bli en. Frågor på det hänvisas till Anna Skipper!


Min kväll


Outfit: leopard + tatuering
Saknar: mitt ♥
Tillstånd: tröttare än tröttast
Mat: oväntad sushibuffe med bästa "broshorna".
Choklad: en halv bit Lindt med havssalt som just ikväll smakade sådär.
Aktiviteter: läsa ett par sidor i min bok och måla naglarna orange.
Bästa: fått tillbaka på skatten.
Shoppat: billiga prover på mineralfoundation från Lily Lolo
Planerar för framtiden: fixa bort alla mina gamla saker som flyttades i går. Det blir gåvor, loppis, tradera och tippen. Tanken slog mig att starta en stor majbrasa av allt men så kom jag ihåg att det inte är maj längre.
Hoppas på: att jag får flytta om min tid på torsdag så jag kan träffa bloggmafia imorgon.


Boktips

Läser en bra bok för tillfället. "Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann" av Jonas Jonasson. Huvudpersonen Allan Karlsson, det vill säga hundraåringen, är lätt att känna sympati för. Ta bara det här stycket från när han under sin ungdom reser från Sverige till Spanien. Tänk om alla tänkte så på både rasbiologen Herman Lundborgs tid och vår egen.

"Det tog tre månader genom Europa och på vägen fick han möta fler negrer än han någonsin kunnat drömma om. Men redan efter den första hade han tappat intresset. Det visade sig ju inte vara någon annan skillnad än just färgen på huden, förutom att de pratade konstigt språk allihop, men det gjorde ju vitingarna också, från Småland och söderut. Den där Lundborg måste ha blivit skrämd av en neger som barn, trodde Allan."


Idag: jag är en idiot och hålet i min mage...

Idag: jag är en idiot och hålet i min mage är tillbaka!


Sitter i min gamla bil som jag efter lång ...

img_1101 (MMS)

Sitter i min gamla bil som jag efter lång avställning inte får igång...ser precis en skrotbil som forslar bort en annan bil. Det kommer inte att hända min bil. Inte än. Gammvolvos kan man lita på. Oftast. Tänker på att det var med den här bilen jag lärde mig köra. Tänker också på att det var den här bilen jag körde rakt in i en container det första jag gjorde på min första övningskörning. Jojominsann. Det var ju ingen som hade talat om för mig var bromsen satt...


Brinner upp i mina helsvarta jobbkläder! B...

img_1098 (MMS)

Brinner upp i mina helsvarta jobbkläder! Behöver ett kallt bad nu!


min jobbsituation

I går sa en 20-åring på mitt jobb, "jag tror jag håller på att gå in i väggen".

Jag är stresstålig och tycker om att jobba under viss stress....men....

konstant personalbrist och högt kundtryck gör sig påmint. I natt sov jag oroligt och vaknade varje timme av att jag drömde om stress i kassan och jobbiga kunder.  Är spänd som en fiolsträng i kroppen idag.

Med andra ord: jag behöver semester.

..för jag tjänar så otroligt bra!

[♥ och jag pratar om studenterna och arbetslöshet]

♥:  - Man skulle ju typ kunna betala dem för att komma och städa hos oss. Vad skulle man kunna ge dem för timlön? Säg en hundring i timmen.

Jag : Vafan! Jag tar jobbet på en gång. Det är ju vad jag tjänar på mitt jobb, och då får jag skatta bort massor av den hundringen.

Så har man skaffat sig lite svartjobb då;)

drömmar

I går natt drömde jag att jag höll på att bli nertrampad av en jättedinosaurie. Det kändes lite väl 90-tal så innan jag gick och la mig i går önskade jag mig att drömma något roligare. Så i natt drömde jag att jag kunde sjunga, om rostat bröd, och om en kompis (Lisa) som jag nu till min förvåning upptäckte hade kommenterat min blogg i natt. Telepati mellan bloggen och min dröm måntro?

Drömmarna var dock så extremt tråkiga att jag knappt kommer ihåg dem. Det enda jag vet är att jag är sjukt sugen på rostat bröd med smör.


fredagsstros

Är nyligen hemkommen från en sväng nere på stan. Det är någon slags gatufest här i helgen vilket i vanlig ordning innebär stånd med munkar, langos, godisremmar och snarare hel- än halvskabbiga kläder.

Det var rätt mysigt ändå att strosa omkring. Mycket folk i rörelse och studenter överallt. Tänk att det är tio år sedan jag själv tog studenten. Jag kan i och för sig inte påstå att det känns som i går. Snarare som en livstid sedan med tanke på allt som hänt sen dess. Studenten var ingen vidare lycklig tillställning för min del. Inte olycklig heller. Den mer bara var.

Saknade min mamma en hel del ikväll också. Att besöka marknader är lite av min och hennes grej under sommaren. Förra året var jag hemma i Umeå en hel månad och vi umgicks varje dag. I år blir det bara ungefär två veckor men jag längtar verkligen. Ibland är det extra tråkigt att bo så långt bort från familjen.


Bild från vännäsdagarna i fjol


stiltje?

har känslan att jag står och stampar. att jag inte är där jag vill i livet och att jag inte kommer framåt. tittar på andra och avundas deras liv. 

åren har gått och jag har haft huvudet i sanden. men nyss slog det mig att jag under det gångna året har tagit tag i saker jag dragit på länge.

nu är jag påväg upp. påväg mot dit jag vill vara.


Utan framgång försökte jag övertala <3 att...

img_1091 (MMS)

Utan framgång försökte jag övertala <3 att gå och se "Sex and the City 2" med mig ikväll. Det gjorde mig ganska sur. Nu när jag har gått och lagt mig för att läsa, vad är det jag hör!? Jo, han sitter och tittar på [surprise] "Sex and the City"!  Vilket trumfkort jag just fick i min hand. Räkna med att biobesöket blir av snarast. ;)


vatten vatten bara vanligt vatten

En av de saker jag saknar här i Uppsala är vatten. Nu snackar jag inte om dricksvatten, även om det tyvärr är av den sämre sorten just här (kunde knappt dricka det när jag flyttade hit), utan om vatten som i hav och sjö. Visst, lilla fyrisån finns ju såklart och den gör verkligen skillnad. Men jag vill bada. Och för att göra det här måste man åka en bit utanför stan om det ska vara någorlunda hyfsade vatten. Som tur är verkar det som att jag kommer att vara med bil i sommar. Det gör det så mycket enklare att stå ut här nere. Semestern kommer dock som sig bör att spenderas uppe i Umeå och Kalix. Där finns det badvatten som heter duga♥ Längtar...


vid fyrisån


det finns alltid nåt att fira!

Har försökt dra ner lite på mitt chokladintag. Idag firar jag dock med en bit.



Jag firar att:

♥ min bästa ex-svägeska [eller hon är snarare som en storasyster] fyller 40 år idag.
♥ jag har pms och är på jättedåligt humör. Man får väl vara glad att cykeln fungerar även om den verkar vara något rostig.  
♥ det är söndag för mig idag.
♥ jag har tagit tag i en jobbig sak.
♥ det känns som sommar på riktigt.
♥ det inte längre går att ta fel på mig och en alvedon.


Det här med prioriteringar...

♥:  - När min bror och hans polare skulle fira sin första feta lön efter att de hade tagit examen köpte de två kilo oxfile och malde ner och gjorde hamburgare av!

Jag: ehh....ja, det är ju precis samma sak som jag skulle ha gjort!

[vad hände med ett par nya skor?]

...

jag bloggade inte.

fastnade lite i antibloggdyn.

var på väg upp.

men orden som vill ut fastnar på grund av klumpen i halsen.

Testar nya Solero Ice med ananassmak. Den ...

img_1089 (MMS)

Testar nya Solero Ice med ananassmak. Den var riktigt god men fortfarande finns det inget i isglassväg som slår Piggelin.


RSS 2.0