Inget sex utan penetration!

Läste en artikel i går i "sexpressen" som handlade om "människors" sexvanor [surprise surprise]. En av frågorna löd; "Hur ofta har du haft sex de senaste tre månaderna (med sex menas penetrerande samlag)?"

En liten tanke bara kära journalist som skrivit artikeln. Kunde du inte förtydligat att du med "människor" menar heterosexuella kvinnor och män med en normalfungerande penis. Eftersom homosexuella män kan ha penetrerande samlag kanske din definition av människa innefattar även dem, men hur gör vi med de homosexuella kvinnorna? Du kanske menar att det räknas som sex om man använder sig av en löspenis!? För det ska ni veta kvinnor att ni har inte sex med varandra om det inte sker någon typ av penetration. Och ni impotenta män som kanske erbjuder er partner oralsex varje dag ni räknas inte heller som "människa" i denna undersökning. Inte heller ni kvinnor som på grund av vestibulit får sådan smärta av penetration och på grund av det har sex på annat sätt.

Men gud förlåt mig, "sex på annat sätt"!? Det kan man ju tydligen inte ha. Vi lever ju trots allt bara på 2000-talet.


Kommentarer
Postat av: Hanna

Ja, sex har manligt perspektiv. Även ord för sex, som att tränga in i, sätta på och så vidare visar på det manliga perspektivet. Penetrationen från manligt perspektiv. Det enda som räknas. Jag tror det finns många kvinnor som inte alls känner något behov av penetrering, men det är ändå det som är normaltillståndet. Bah!

2010-05-13 @ 10:21:23
URL: http://hannasplats.blogg.se/
Postat av: Emma says style, love & rock and roll.

bah måste vara penetration! Vilket uråldrigt manligt sätt att tänka sex på...

2010-05-13 @ 12:05:54
URL: http://emmasays.blogg.se/
Postat av: Linnea

Låt gissa, journalisten måste ha varit en man? En "vanlig" svennebanan-man som får knulla med tjejen på det helt "vanliga" svenne-banan sättet en sisådär ett par gånger i veckan, där han avslutar varje samlag med att lägga sin älskade sats i henne. Eller, är det så att han inte har fått något på länge så han måste göra en undersökning och hoppas att resultatet ska visa att andra inte heller får ligga så ofta.

2010-05-13 @ 13:23:00
URL: http://linneaosd.blogg.se/
Postat av: Blingbling

Ja herregud. Förresten, ingick sex med sig själv i studien?

2010-05-14 @ 12:01:46
Postat av: Lina

Bling: nope..såvida du inte kan penetrera dig själv dvs:P

2010-05-14 @ 12:27:54
URL: http://rosamolnochgrisgaddor.blogg.se/
Postat av: Ester

Haha! Men herregud så stenålders. Stackars fyrkantiga människa som skrivit artikeln.

2010-05-14 @ 15:08:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0