...

nedstämd.

vet inte vart skiten kommer från men känslan är som alltid. meningslöshet.

under de senaste dagarna har jag nog tänkt på de flesta bekanta och obekanta och avundats deras liv. allas är lite bättre än mitt.

det värsta är känslan att jag inte borde känna såhär. att jag har så mycket. men hur tar man bort en känsla?

hur?

Kommentarer
Postat av: rut-knut-tjut

Tror du inte att man är på ett underbart ställe sen kommer man hem till vardagen och då känner man att alla känslor bara väller över en. Jag hade ju färre dagar än du nu utomlands men när jag kom hem, började kvällen med att skriva inköpslista "smör, bröd, ost..." då kände jag bara hur tårarna kom. Jag har ju ett underbart liv men det var så mycket känslor som kom. Fick mig att börja fundera och det har lett att jag tagit ett kliv framåt med vad jag ska göra med mitt liv. Jag börjar med högskoleprovet sen vet jag nu vad jag vill läsa till. Äntligen säger jag. Hoppas känslan försvinner från dig och att det har något gott med sig även om det inte känns så nu. Kram!

2010-09-09 @ 10:28:58
URL: http://rut-knut-tjut.blogspot.com
Postat av: Lina

det är jobbigt när det känns så. men skönt när man får kraft att ta tag i saker. mitt problem är att jag inte vet vad jag vill. hjärtat drar hela tiden åt olika håll.och tack söta du för peppen. det känns bra inuti. Kram

2010-09-09 @ 11:00:43
Postat av: Lennart

Jag känner många gånger att mitt liv inte är mycket att ha, att andras är lite mer skojiga och intressanta. Men jag vet inte riktigt hur jag ska få ändring på det.

2010-09-09 @ 11:53:31
URL: http://autobahnfahrer.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jag gör samma sak, jämför mitt liv med andras och tycker att mitt känns så meningslöst. Men sen inser jag att jag inte jämför liv ett mot ett utan alla andras liv jämfört med mitt. Alltså godbitarna ur de andras liv och det är klart att man bleknar då. De senaste dagarna har jag tänkt mycket på att alla andra lyckas fylla sitt liv med kärlek och att jag faktiskt aldrig lyckats med det. Bland annat tittade jag på dina bilder från Grekland och tänkte att det verkligen ser ut som att ni passar otroligt bra ihop, uppskattar samma saker och har kul tillsammans. Det kan jag avundas att du har och att det är något som borde vara viktigt - också i mitt liv. Jämfört med en massa andra saker som man kan fylla livet med. Kram

2010-09-09 @ 15:15:13
URL: http://hannasplats.blogg.se/
Postat av: Jazzhoppan

Postsemestersyndromet?

Jag tror att den känslan är ngt som man måste jobba med, den som gör att känna sig nöjd och harmonisk.

Gör en lista över allt du är nöjd med och en övre de saker du inte är nöjd med. Är sakerna du inte är nöjd ngt du kan göra ngt åt eller det saker som du eg inte kan påverka?

Pepp pepp! Kram

2010-09-14 @ 08:05:32
URL: http://jazzhoppan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0