AlkoholfunderingarFredagen spenderades i bästa sällskap på en personalfest. Det var riktigt trevlig. Bra mat, dans och underhållning. Tyvärr skulle jag upp och jobba dagen efter så det blev lugnt med alkoholen för min del. Hade inte druckit på över en månad så två öl blev mer än nog för min del. Att nyligen ha varit riktigt sjuk har fått mig att tänka mer på min kropp och på min hälsa, och alkoholuppehållet har inte fått mig att längta efter alkohol alls. Snarare tvärtom. Nu har jag aldrig varit den som har druckit särskilt mycket, men jag märker mer och mer hur illa kroppen far av att man häller i sig giftet. Kommer nog att vara sparsam med drickandet även i fortsättningen och satsa mer på träning och sådant som kroppen mår bra av.

Hur ofta dricker du alkohol?


Kommentarer
Postat av: Cosmic Moose

Duktigt! Dricker inte mycket jag heller. I princip bara vin till mat ibland.

2011-01-31 @ 20:32:00
URL: http://rochester.blogg.se/
Postat av: Emma says style, love & rock and roll.

så sant. jag jobbar ofta och båda mina jobb innebär fulla människor på olika sätt. om det inte är fulla ungdomar så är det fulla och dryga vuxna. (som mer än gärna går upp till dj-båset och drygar sig)... så jag kan bli rätt less på alkohol.

2011-01-31 @ 20:39:01
URL: http://emmasays.blogg.se/
Postat av: Hanna

Aldrig. Och jag är så nöjd med det att jag inte vet vad som skulle få mig att börja igen. Jag saknar det inte. Alls.

2011-01-31 @ 22:02:38
URL: http://hannasplats.blogg.se/
Postat av: ..:Sarah:..

jag dricker aldrig alkohol :P

2011-02-01 @ 12:29:53
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/
Postat av: Annapanna

Jag har festat i mina dar, men börjar mer och mer känna att det inte är värt det längre. Är det åldern mån tro? Precis som du säger tar kroppen stryk. Förra sommaren fick jag känna på det då kroppen min blev helt svälld av all "mulldricka". En öl här en öl där... Illa!

2011-02-03 @ 11:33:58
URL: http://annavirrpanna.blogspot.com
Postat av: Banana

Aldrig! Eller, man ska väl aldrig säga aldrig, men mitt senaste glas var i december och det var beslutet att det skulle vara sista gången. Jag drack inte mycket innan det heller, har aldrig gillat att dricka så det var inte något svårt val.

2011-02-08 @ 21:13:39
URL: http://annabanan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0